خانه / اطلاعات کنسولی / پاسخ به تعدادی سوال کنسولی با موضوع گذرنامه

پاسخ به تعدادی سوال کنسولی با موضوع گذرنامه

consular-620

پرسش ۱- ده سال قبل به صورت غیر قانونی از کشور خارج شده ام. در حال حاضر دارای گذرنامه اکوادوری و شناسنامه قدیمی هستم. برای دریافت گذرنامه باید چه اقدامی انجام دهم؟
پاسخ۱ ـ نخست باید نسبت به تعویض شناسنامه قدیم خود اقدام کنید. پس از دریافت شناسنامه جدید مدارک لازم را براساس بند الف امور گذرنامه (ایرانیانی که فاقد گذرنامه میباشند) تکمیل و ارسال نماید ضمناَ جهت پرداخت جریمه خروج غیرمجاز (غیرقانونی ) درخواستنامه های مربوطه را تکمیل و به همراه مدارک درخواست شده ارسال نمائید.

پرسش ۲ – ده سال پیش بصورت قانونی با گذرنامه قدیمی از ایران خارج شده ام. درحال حاضر دارای گذرنامه اکوادوری، شناسنامه جدید عکس دار و گذرنامه قدیمی می باشم. برای دریافت گذرنامه جدید چه اقدامی باید انجام دهم؟
پاسخ ۲ – باید مدارک لازم جهت صدور گدرنامه را براساس تکمیل و ارسال نمایید.

پرسش ۳ – میخواهم برای فرزندانم که ۱۳ و ۱۶ ساله هستند و در گذرنامه قدیمی همسرم همراه ایشان بوده و از کشور بصورت قانونی خارج شده اند درخواست گذرنامه نمایم. اما گذرنامه قدیم همسرم موجود نمیباشد. جهت درخواست برای آنان چه اقدامی انجام دهم؟
پاسخ ۳- ابتدا نسبت به عکسدار نمودن شناسنامه فرزند بالای ۱۵ سال اقدام و سپس در خصوص صدور گذرنامه اقدام نمائید.

پرسش ۴ – میخواهم برای فرزندانم که ۱۶ و ۱۹ سال دارند و همراه مادرشان چند سال قبل از ایران بصورت قانونی خارج و دارای شناسنامه قدیمی و گذرنامه اکوادوری بوده و گذرنامه قبلی مادرشان نیز موجود میباشد تقاضای تفکیک گذرنامه نمایم. چه اقدمی باید انجام دهم؟
پاسخ ۴ – ابتدا در خصوص تعویض شناسنامه آنان اقدام نماید. پس از دریافت شناسنامه باید فرم های مربوط به تفکیک گذرنامه را تکمیل و نسبت به ارسال مدارک اقدام نماید. ضمناَ فرزند بالای ۱۸ سال باید شخصاَ مدارک را تکمیل و امضاء نماید.
پرسش ۵ ـ تفکیک گذرنامه در چه مواردی انجام میگیرد؟
پاسخ۵- درصورتی که یکی از والدین آنها مقیم خارج از کشور باشد( محل اقامت در گذرنامه، اکوادور درج شده باشد).

 

انتهای پیام/

Share
تبلیغات رسمی

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشودفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

رفتن به بالا



ارسال