خانه / درباره اکوادور / راه های اخذ اقامت کشور اکوادور

راه های اخذ اقامت کشور اکوادور

pasaporte-ecuador

اطلاعات ذیل به نقل از سایت «زندگی و اقامت در اکوادور» اخذ شده است:

– اقامت توریستی  ۹۰ روزه
ایرانیان گرامی میتوانند بدون نیاز به ویزا به صورت توریستی به اکوادور سفر کنند و به مدت ۹۰ روز در این کشور اقامت داشته باشند. روادید این کشور برای ایرانیان در فرودگاه صادر خواهد شد و نیاز به پرداخت هیچ گونه هزینه ای نیستند.

– اقامت از طریق اخذ ویزای تجاری
مدت زمان اعتبار این ویزا شش ماهه میباشد و برای اخذ این ویزا نیازمند افتاح حساب در یکی از بانکهای این کشور با موجودی حداقل ۲۰۰۰ دلار می باشد.

– اقامت دانشجویی
با ثبت نام در دانشگاه های اکوادور برای ادامه تحصیل و یا حتی ثبت نام در کالج های آموزش زبان اسپانیایی قادر خواهید بود که در کل مدت تحصیل از ویزای تحصیلی بهره مند شوید.

– اقامت از طریق خرید ملک و سرمایه گذاری

– اقامت از طریق خویشاوندی

– اقامت از طریق اثبات داشتن درآمد دائم از منبعی خارج از خاک اکوادور (مخصوص بازنشستگان)

– اقامت دائم از طریق تخصص دانشگاهی

– اقامت از طریق ازدواج

– اقامت از طریق استخدام در شرکت های اکوادوری

دارندگان اقامت اکوادوری، پس از سه سال قادر به اخذ شهروندی و دریافت پاسپورت این کشور هستند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر  به صفحه سایت «زندگی و اقامت در اکوادور» مراجعه نمایید.

انتهای پیام/

 

Share
تبلیغات رسمی

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشودفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

رفتن به بالا



ارسال